06/08/2015 TARİHLİ AKADEMİK İLAN ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÖN DEĞERLENDİRME TUTANAĞI

T.Ü. EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÖN DEĞERLENDİRME TUTANAĞI

Üniversitemiz birimlerinine öğretim elemanı alınacağına dair Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde 06.08.2015 tarihinde ilan edilen Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programına alınacak olan 1 (bir) adet öğretim görevlisi kadrosuna "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliğin 10. maddesi" uyarınca sınav jürisi tarafından yapılan ön değerlendirme sonucu aşağıya çıkarılmıştır.

NOT: Belgenin tamamına ulaşmak için tıklayınız.

Ek Dosyalar
Bu içerik 21.08.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 783 kez okundu.