23.11.2015 TARİHLİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI SINAV SONUCU

T.Ü. EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ, İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ PROGRAMINA ALINACAK OLAN 1 (BİR) ADET ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İÇİN YAPILAN ÖĞRETİM GÖREVLİLİĞİ
GİRİŞ SINAVI  TUTANAĞI

--------------

---------

-----------

Üniversitemiz birimlerine Öğretim Elemanı alınacağına dair Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın web sitesinde 23.11.2015 tarihinde  ilan edilen, Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma Ve Güvenlik Bölümü, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programına alınacak 1 (Bir) adet Öğretim Görevliliği sınavını yapmak amacıyla oluşturulan sınav jürimiz; 10 Aralık 2015 Perşembe günü saat 14.00’te (Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 11./12. Maddesine göre) giriş sınavını yapmış olup, giriş sınavı  sonucu yapılan değerlendirme neticesinde Filiz ARICAK’ı başarılı bulmuştur.

Gereğini bilgilerinize arz ederiz.

Bu içerik 11.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 686 kez okundu.