9. ULUSAL UÇAK, HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ KURULTAYI KATILIMI

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi öğrencileri 05-06 Mayıs 2017 tarihlerinde TMMOB Makine Mühendisleri Odasınca, Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Kültür Merkezi'nde düzenlenen  "9. Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği" kurultayına katıldı.

Öğrencilerimiz düzenlenen kurultayda havacılık alanında çalışan firma yetkilileri, mühendisleri, çalışanları ve konularında uzman akademisyenlerin sunumlarını dinleyerek soru cevap bölümünde havacılık hakkında merak ettikleri konuları uzmanlarına sordular.

Verilen aralarda uzmanlarla görüşen öğrenciler havacılık sektöründe çalışan uzmanlarla tanışma fırsatı yakalamışlardır.

Kurultay sonrasında Ankara Hava Müzesi gezisi ve Anıtkabir gezisi ile 1. gün programı sonlandırılmıştır.

Gezinin 2. Gün programında Eskişehir Bilim Deney Merkezi ve Uzay Evi gezisi yapılmıştır.

Bu içerik 15.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 224 kez okundu.