MAZERET SINAVI BAŞVURULARI

Yüksekokulumuz'da yapılan vize sınavlarına mazeretlerinden dolayı katılamayan öğrencilerimizin, mazeret belgelerini mazeretlerinin bitiminden itibaren en geç 1 hafta içinde öğrenci işleri bürosuna götürerek oradan alacakları formla birlikte teslim etmeleri gerekmektedir.

Sağlık sorunu nedeniyle alınmış olan en az üç hekimden onaylı sağlık heyet raporları ilgili yönetim kuruluna iletilir. Rektörün onayı ile Türkiye’yi veya Üniversiteyi ulusal ve/veya uluslararası folklorik, sportif, kültürel, sanatsal ve bilimsel alanlarda temsil eden karşılaşmalarda ve yarışmaların hazırlık kamplarında yer alan öğrenciler; bu karşılaşmalara katılmak zorunda olmaları nedeniyle giremedikleri sınavlara, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan ilgili  yüksekokul yönetim kurulu tarafından belirlenen tarihlerde girerler.
Bu içerik 07.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 476 kez okundu.