MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ 2013 - 2014 MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Yüksekokulumuz Mezuniyet Töreni, 18 Mayıs 2014 tarihinde Sarayiçi Yerleşkesi’nde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, enstitü ve yüksek okul müdürleri ile öğrenci ve veliler katıldı.

Soma’da yaşanan maden kazası nedeniyle sade bir şekilde gerçekleşen törenin mezuniyet konuşmasını yüksek okul birincisi Ahmet Haydar gerçekleştirdi. Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Hüseyin İnce’nin ardından konuşmasını yapan Rektör Prof.Dr. Yener Yörük mezun öğrencilerimizi tebrik ederek başladığı konuşmasında, öğrencilere teorik bilgilerin yanı sıra laboratuvar ve atölyelerde uygulama eğitimlerini de veren öğretim elemanlarına teşekkür etti. Rektörümüz, tarihi bir mekânda öğrenim gören öğrencilere Trakya Kalkınma Ajansı’nın katkısıyla yüksek okulumuzun kavuşacağı CNC tezgâhı ve bilgisayar laboratuvarlarının da yenileneceğinin müjdesini verdi.

Konuşmalarının ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Emekliye ayrılan Okutman Vildan Yazıcı’ya da emeklilik plaketi takdim edildi.

Mezuniyet andını hep bir ağızdan okunmasının ardından konuklara pilav ikramı ile tören son buldu.

Bu içerik 20.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 8453 kez okundu.