SARAYİÇİ’NDE EMEKLİLİK TÖRENİ

Geçtiğimiz günlerde, Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda “Emekli Olan Akademik ve İdari Personel İçin Plaket Töreni“ düzenlendi. Tören, Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış ÖZKAPI’nın açılış konuşmasıyla başladı. ÖZKAPI, yaptığı konuşmada emekli olan akademik ve idari personele, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ardından kürsüye çıkan Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali KAYA yaptığı konuşmada, vefa duygusunun önemini vurgulayarak, bu törenin çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Emeklilik töreninde Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tümay ATAKAN, Öğrenci işlerinden Emekli MemurTaner ÖZER,  Zöhre ANAS, Selçuk ATEŞ, Emekli Taşınır Kayıt Yetkilisi Bilgisayar İşletmeni Yüksel AKMAN, Emekli bölüm sekreteri Bilgisayar İşletmeni Semiha ÇETİN ve Rahmetli Teknisyen Fedai SAVAŞ adına oğlu teknisyen Samet SAVAŞ plaket aldı. Törende plaket alan Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Emekli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tümay ATAKAN’ın  ve Semiha ÇETİN’in yanı sıra diğer öğretim elemanlarının şiirli ve esprili konuşmaları toplantıyı renklendirdi.

Plaket töreni okulun hazırladığı kokteyl ile sonlanırken yüzlerdeki mutluluk ifadesi dikkat çekti.
Bu içerik 28.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 351 kez okundu.