TEK DERS SINAVLARI

Yüksekokulumuz'dan mezun olabilmek için sadece 1 (bir) BÖLÜM dersinden başarısız olan öğrencilerimizden daha önce "Tek Ders" sınavına girmemiş olanlar adına, 04 Temmuz 2017 tarihinde saat 14:00 da Yüksekokulumuz'da Tek Ders Sınavı düzenlenecektir. Sınava girecek olan öğrencilerimiz Yüksekokulumuz'un internet sayfasından "Formlar ve Dilekçeler" kısmından "Tek Ders Sınav Dilekçesi"ni doldurarak 0 284 224 07 67 numaralı Faks'a dilekçelerini iletebilir yada şahsen Öğrenci İşleri Birimine başvuruda bulunabilirler.

Zorunlu Ortak Dersler Tek Ders sınavına girmek isteyen öğrenciler ise Zorunlu Ortak Dersler Koordinatörlüğünün sayfasından sınav gününü öğrenerek yine aynı dilekçe örneğini doldurup aynı faks numarasına gönderebilir yada şahsen Öğrenci İşleri Birimine dilekçelerini bırakabilirler.
Bu içerik 30.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 4463 kez okundu.