ORTAK ÇALIŞMA ALANLARI TOPLANTISI

Fen Bilimleri Enstitüsü Uygulamalı Bilimler Anabilim Dalı Başkanlığının düzenlemiş olduğu “Ortak Çalışma Alanları” tanıtım toplantısı 8 Aralık 2017 tarihinde Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda, Fen Bilimleri Enstitüsü Uygulamalı Bilimler Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fikret Işık ve Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış ÖZKAPI’nın açılış konuşmaları ardından Anabilim Dalında bulunan öğretim üyelerimiz çalışmaları ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdi.

Toplantıya aşağıda isimleri bulunan Öğretim Üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Prof. Dr. Mehmet Ali KAYA   -- Doç. Dr. Fikri IŞIK  -- Doç. Dr. Hilmi KUŞÇU

Doç. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat KARABULUT  -- Doç. Dr. Hasan Ali GÜLEÇ  -- Yrd. Doç. Dr. Barış ÖZKAPI

Doç. Dr. Nurşen SEÇKİN GÖRGÜN -- Yrd. Doç. Dr. Nilhan ÜRKMEZ TAŞKIN  -- Yrd. Doç. Dr. İsmail BECENEN

Yrd. Doç. Dr. Gökçen BAYRAK YILMAZ  -- Yrd. Doç. Dr. Kenan KARAÇAVUŞ  -- Yrd. Doç. Dr. Didem TUNCAY

Yrd. Doç. Dr. Abdullah BİLEKKAYA   -- Yrd. Doç. Dr. Nilgün BECENEN
Bu içerik 12.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 362 kez okundu.