SERTİFİKALI KAYNAK SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ - 2018

Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Makine programının düzenlediği (OERLİKON) MAGMAWELD KAYNAK ELEKTRODLARI VE SANAYİ A.Ş. Eğitim Bölümü tarafından teorik ve uygulamalı 2 günlük sertifikalı eğitim semineri 03-04 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Seminere MAGMAWELD Eğitim Müdürü Hacı DOLUTAŞ ve Zafer KAZANKAYA'nın sunumlarına Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Barış ÖZKAPI, Dr.Öğr.Üyesi Abdullah BİLEKKAYA, Dr.Öğr.Üyesi Nilgün BECEEN, Dr.Öğr.Üyesi İsmail BECENEN, Öğr.Gör.Filiz BAYAZ, Öğr.Gör.Özer ÖZÇELİK, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Kenan KARAÇAVUŞ, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğretim elemanları Öğr.Gör.Sevgi CİNGÖZ, Öğr.Gör.İlgen KASSARA, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm öğretim elemanı Öğr.Gör.Safiye KILIÇ ve öğrenciler katılmıştır.

2 gün süren seminerde öğrenciler teorik ve uygulamalı olarak bilgilerini arttırmak ile beraber, Katılım Sertifikası alma imkanı da kazanmışlardır.
Bu içerik 10.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 672 kez okundu.