SOLOTÜRK EKİBİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler ve Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Uçak Teknolojisi Programı ve Trakya Üniversitesi Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğu öğretim elemanları ve öğrencileri olarak, 25 Kasım Edirne’nin Kurtuluşu Etkinliği için Edirne’ye gelen  Türk Hava Kuvvetleri’nin Gösteri Ekibi SOLOTÜRK’e 23 Kasım 2017 tarihinde Edirne’de konakladıkları otelde bir ziyaret gerçekleştirildi. Ekip, büyük bir merakla sorulan tüm soruları cevapladı. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret bitiminde kendilerine Okulumuz ve Topluluk adına çiçekler takdim edildi. SOLOTÜRK Ekibi günün anısına SOLOTÜRK fotoğrafları imzalayarak katılımcılara hediye etti. Kendilerine teşekkür eder uçuşlarında başarılar dileriz.
Bu içerik 24.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 326 kez okundu.