REKTÖRÜMÜZDEN ZİYARET

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU Genel Sekreter Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hakan AKINCI ile birlikte 22.02.2017 tarihinde Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Barış ÖZKAPI, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdüresi Yrd. Doç. Dr. Semiha KARTAL, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu  Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Nilgün BECENEN, Yrd. Doç. Dr. Abdullah BİLEKKAYA, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları ve öğretim elemanlarımız ile bir araya geldi.

Rektörümüz ile gelecek dönemlerde yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu içerik 27.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 283 kez okundu.