SERTİFİKALI KAYNAK SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Makine programının düzenlediği (Oerlikon) Magmaweld Kaynak Elektrotları ve Sanayi A.Ş. eğitim bölümü tarafından teorik ve uygulamalı iki günlük sertifikalı eğitim semineri 20-21 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Seminere Magmaweld Eğitim Müdürü Hacı DOLUTAŞ ve Zafer KAZANKAYA’nın sunumlarına, Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr.Barış ÖZKAPI, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Kenan KARAÇAVUŞ, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Öğretim Elemanları Öğr.Gör.Sevgi CİNGÖZ, Öğr.Gör.Safiye KILIÇ, Öğr.Gör.İlgen KASSARA ve öğrenciler katılmıştır. İki gün süren seminerde öğrenciler teorik ve uygulamalı olarak bilgilerini arttırmakla beraber, katılım sertifikası alma imkanı da kazanmışlardır.

Bu içerik 25.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 138 kez okundu.