2016 ve öncesi Stajı kalan mezun olabilecek durumdaki öğrencilerin dikkatine !!

Trakya Üniversitesi Senatosunun 04.06.2020 tarih ve 11 nolu toplantısında alınan 06 Nolu, Üniversitemiz  önlisans (3+ 1 eğitim sistemi uygulayan programlara dahil öğrenciler hariç) lisans programlarında (Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık Programları öğrencileri hariç)  mezun aşamasında olan öğrencilerin, COVİD 19 Salgını dolayısıyla mezuniyetlerinin gecikmemesi için bu yıla veya döneme mahsus olmak kaydıyla, yapacakları söz konusu stajların ödev, simülasyon eğitimi, proje, vaka analizi şeklinde yapılmasının, mezun aşamasında olmayan öğrencilerin yapacakları zorunlu stajların ise ileriki zamanlarda yapılabilmesi için birimlerin ilgili kurullarınca değerlendirilmesinin uygun olduğuna mevcudun oybirliği ile karar verildi kararı gereğince, 2016 ve öncesi kayıtlı olup, mezun aşamasında olan öğrencilerin stajlarının başlatılabilmesi için  okulumuz öğrenci işleri bürosuna veya ogr68@trakya.edu.tr adresine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Staj Dosyası örneği ektedir.

2016 ve öncesi kayıtlı olup, mezun aşamasında olan öğrencilerin sadece Staj Ödevini yapması kararı alınmıştır.

Bu içerik 22.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2202 kez okundu.