2019-2020 Yılı Güz Yarıyılı ARASINAV Takvimi Güncellendi!!

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ARASINAV'na ekli dosyalardan ulaşabilirsiniz Arasınavlar, 04 Kasım 2019 - 15 Kasım 2019 tarihlerinde arasında yapılacaktır.

İKİNCİ SINIF ve DAHA ESKİ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİMİZİN  DİKKATİNE!!!

İNTİBAK DERSLERİ
:
3+1 Sistemine dahil olmayıp alttan aldıkları dersleri için sınavlara girecek olan öğrencilerimizin, kaldırılan, değiştirilen ve intibak yapılan derslerinin sınavları ekli dosyalarda mevcuttur.  Daha önce aldıkları fakat yeni dönemde açılmayan derslerin hangi  derse intibak olduğuna bakarak buna göre sınava girmeleri gerekmektedir. Anlaşılamayan durumlarda  ya da sınav takviminde bulamadığınız dersleriniz için öncelikle dersi veren hocanızla irtibat kurarak hangi dersin sınavına girmeniz gerektiğini teyit ediniz. Uzakta bulunan öğrencilerimiz e-posta yoluyla dersin hocalarına ulaşabilirler.

ZAI101 Atatürk İlk. ve İnk. Tar. II (2+0) ve ZTD101 Türk Dili II (2+0) ile ZYD101 Yabancı Dil (2+0):  Mevcut 3+1 sisteminde bulunmayan ve bu dersleri alttan alan öğrencilerimizin gireceği sınavlar, sınav takviminde ilan edilen gün ve saatte yapılacaktır

Sınav Takviminde Yapılabilecek Herhangi Değişiklik / Güncelleme Sonucunda Mağdur Olmamanız için Sınav Takvimi Duyurusunu Düzenli Aralıklarla  Takip Ediniz.
Bu içerik 27.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 5820 kez okundu.