2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri

Kayıt yenileme işlemleri 05-09 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
Kayıt yenileme işlemleri duyurularına ulaşmak için TIKLAYINIZ!!!

1-2020 YKS sonucunda Üniversitemiz Birinci Öğretim programlarına yeni kayıt yapan öğrencilerimiz ile  öğrenim süresini aşmayan Birinci Öğretim öğrencilerimiz doğrudan Öğrenci Bilgi Sistemine girip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

2- İkinci Öğretim ve Uzaktan Öğretim (yeni kayıt dahil) öğrencileri, öğrenim süresini aşan Birinci Öğretim öğrencileri, yurt dışından öğrenci kabulü (kendi imkanı) ile öğrenim gören öğrencilerin yukarıda belirtilen tarihler içinde kayıt yenileme işlemlerini yapabilmeleri için ilk önce öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini ING Bank’ın Türkiye'de ki herhangi bir şubesine elden veya elektronik ortamda yatırmaları gerekmektedir.
(Eğer öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretinizi sorunlular hesabına yatırmış iseniz, biriminiz öğrenci işleri bürosuna makbuzunuzu işletiniz.)

3-Azami öğrenim sürelerini tamamlayan 2016 yılı ve öncesi kayıtlı öğrencilerimizin harç ücretlerini yatırmadan önce öğrenci işleri bürosu ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

4- 3+1 Eğitimi bünyesinde 2. Sınıf Bahar Döneminde   İş yeri uygulama eğitimi ve staj  derslerini alamayan öğrenciler ders kaydı yaparken, danışmanları ile iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme alabilirler.


Ek Dosyalar
Bu içerik 02.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 3366 kez okundu.