2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK AÇILIŞ VE AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

EDİRNE TEKNİK BİLİMLER’DE YENİ DÖNEM HEYECANI

Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 2022-2023 Akademik yılı açılışını 16.09.2022 tarihinde Ahmet Karadeniz Yerleşkesindeki yeni binasında gerçekleştirdi. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan toplantıya Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış ÖZKAPI, Müdür yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Didem TUNCAY ve Dr. Öğretim Üyesi Cem CANAN, Yüksekokul Sekreteri Mehmet PERDAHLIYAN ’ın yanı sıra öğretim elemanları katılım sağladı. Açılış konuşmasında Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış ÖZKAPI, yeni dönemin heyecanıyla bir araya gelmekten mutlu olduklarını söyleyerek, yüksekokulun eğitim-öğretim faaliyetlerinin bu yıl yeni bir ivme kazanacağını belirtti. Geçtiğimiz yılın kısa bir değerlendirmesini yaparak, okul sanayi işbirliğinin 3+1 Eğitim Modeline büyük katkılar sağladığını söyleyen ÖZKAPI, böylelikle yeni dönemde öğrencilerin staj olanaklarının artacağını ifade etti. ÖZKAPI, ayrıca, Meslek Yüksekokulu olarak, yüksek bir tercih oranına sahip olduklarını belirterek, “Tüm programlarımızın kontenjanları neredeyse tamamen doldu. Üniversitemizin ve Meslek Yüksekokulumuzun bu kadar yüksek oranda tercih ediliyor olması bizler için gurur verici. Eminim, bu tablo hem bizlerin hem de öğrencilerimizin motivasyonunu bu öğretim yılında daha da arttıracaktır” dedi.
Öğretim elemanlarının sorularını yanıtlayan Yüksekokul idaresi, önümüzdeki dönem için yapmayı hedefledikleri çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Toplantı, ikram eşliğindeki sohbetle son buldu.

Bu içerik 26.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 247 kez okundu.