Bağımlılıkla Mücadele ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından akademik personellere ve öğrencilere yönelik bir seminer gerçekleştirildi.

Yeşilay ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin (YEDAM) çalışmalarını aktarmak ve bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak üzere Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından “Bağımlılıkla Mücadele ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi Tanıtım Semineri” düzenlendi.

Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı, program koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mukadder İğdi Şen ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, Yeşilay Edirne Şubesi ve Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi çalışanları bağımlılıklara karşı farkındalığın artırılmasını amaçlayan sunumlar gerçekleştirirken, Yeşilay danışanlarınca üretilen el işi ürünler ve fotoğraflar fuaye alanında sergilendi.

Bağımlılıkların insan ve toplum sağlığına olan zararlarının aktarıldığı etkinlik, teşekkür belgesi ve hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 21.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 189 kez okundu.