EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

“BİR DİKİLİ AĞACIM VAR”

Pandemi döneminde Ahmet Karadeniz Yerleşkesine taşınan Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde geçtiğimiz günlerde Fidan Dikimi Etkinliği gerçekleşti. Bir süredir planlaması yapılan çevre düzenlemesi ve dış donatıların tamamlanması kapsamında gerçekleşen etkinliğe Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış ÖZKAPI, Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Didem TUNCAY, Dr. Öğretim Üyesi Cem CANAN ve Yüksekokul Sekreteri Mehmet PERDAHLIYAN ‘ın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
108’i meyve olan 250 ağaç fidanını toprakla buluşturmak üzere okul bahçesinde bir araya gelen Teknik Bilimler Ailesinin her üyesinin, fidanlara can suyunu verirken, oldukça mutlu olduğu gözlendi. Etkinliğe katılan öğrenciler, okul bahçesinde birkaç yıl sonra meyve ağaçlarının boy verecek olmasını oldukça anlamlı bulduklarını ifade ettiler. Yeşilin ve ağacın Dünya için ne kadar önemli olduğunun bilincini ve farkındalığını yaratmak açısından son derece değerli bir buluşma gerçekleştirdiklerini söyleyen Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış ÖZKAPI, okul yönetimi olarak, bu etkinliği gençlerle birlikte gerçekleştirmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.
Etkinlik, eğlenceli videolarla, fotoğraf kareleriyle renklendirilerek, hatıra fotoğrafıyla son buldu.
Bu içerik 29.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 116 kez okundu.