EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MYO’DA AKRAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Üniversitemiz Akreditasyon süreci kapsamında yürütülen Akran Değerlendirme Toplantısı, 17 Ekim Pazartesi günü Edirne Teknik Bilimler Meslek Yükseokulu’nda gerçekleşti.

Başkanlığını Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan’ın yürüttüğü, ayrıca Prof. Dr. Melahat Akgün Kostak, Prof. Dr. Özlem Demirkıran ve Doç. Dr. Meltem Acar Güvendir’in yer aldığı Akran Değerlendirme Takımı öncelikle Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış Özkapı ve Müdür yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Cem Canan ve Dr. Öğretim Üyesi Didem Tuncay ile görüşme gerçekleştirdi. Birim ve programlar hakkında bilgi alan değerlendirme ekibi, ardından Bologna sorumlusu öğretim elemanları, idari personel ve öğrencilerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Akran Değerlendirme Takımı görüşmeler sonrası Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış Özkapı ve Müdür yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Cem Canan ve Dr. Öğretim Üyesi Didem Tuncay’a geri bildirimlerde bulunarak süreci tamamladı.
Bu içerik 28.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 227 kez okundu.