ESKİ MEZUNLARIMIZ GELECEKTEKİ MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU

Radyo ve Televizyon Programcılığı ile Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı, 1 Aralık Perşembe günü ortak bir Atölye-Söyleşi etkinliği düzenleyerek, geçtiğimiz yıllarda bu iki programdan mezun olan iki medya çalışanını ağırladı. Turkuvaz Medya’da kameraman olarak çalışan Radyo ve Televizyon Programcılığı mezunu Doğukan Vurgun ile muhabirlik yapan, Radyo ve Televizyon Teknolojisi mezunu Umut Işık, bugün aynı sıraları dolduran öğrencilerle buluştu. Öğretim elemanları Fatih Ök, Rüya Delice ve Nur Yılmaz Ercin’in de katıldığı etkinlikte, konuklar, öğrenciliklerinden, staja ve profesyonel çalışma hayatına kadar çok geniş bir yelpazede, düşüncelerini ve deneyimlerini paylaştı. Karşılıklı sohbetin yanı sıra, uygulamalı canlı yayın çalışmasıyla atölye renklendirildi. Katılımcıların oldukça keyifli bulduğu, öğrencilerinse aynı zamanda habere dönüştürdüğü etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
Bu içerik 08.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 391 kez okundu.