İpekyol’dan Okulumuza Ziyaret

Türk Hazır Giyim Sektörü’ nün önde gelen markalarından İpekyol’un Edirne Fabrika Direktörü İlker Ayverdi, İnsan Kaynakları Birimi Gonca Yıldırım ve Buse Mazlum, Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı’yı makamında ziyaret etti. Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette üniversite ile kurum arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği imkânları görüşüldü ve Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Didem Tuncay’ın önerisiyle, İpekyol Fabrikası’nın okulumuzun dış paydaşı olması ile ilgili görüş birliğine varıldı. Nitelikli iş gücü taleplerini ileterek öğrenci eğitimleri konusunda da iş birliğine açık olduklarını vurgulayan Fabrika Direktörü İlker Ayverdi, Giyim Üretim Teknolojisi öğrencileri ile atölye dersinde buluşarak öğrencilerin sektörle ilgili sorularını yanıtladı. Ayrıca Doç. Dr. Nilgün Becenen ve Öğr. Gör. Dr. İsmail Yüce, yer aldıkları Edirne Kırmızı projesiyle ilgili bilgiler paylaşarak ipek ve sentetik kumaş için boyama uygulamalarını sundu.

Bu içerik 29.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 180 kez okundu.