“MAKİNE ve MOBİLYA SEKTÖRÜNE YÖNELİK MESLEKİ EĞİTİMİN GELİŞTİRİLMESİ” isimli projemiz Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine Programı ile Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri  Bölümü Mobilya ve Dekorasyon Programları’nın ortak olarak hazırladığı, Edirne Ticaret Sanayi Odası, Edirne Organize Sanayi Bölgesi Yönetimlerinin ve ayrıca Edirne Organize Sanayi Bölgesi’nden Armosan Sıcak Çekme Dikişsiz Boru Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin iştirakçi olarak destek verdiği, Trakya Kalkınma Ajansı’nın “2019 Yılı İmalat Sanayinde Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Programı” kapsamında başvurduğu TR21/19/MES/0032 no’lu “Mobilya ve Makine Sektörüne Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi” isimli projemiz kabul edilmiştir.

Bu Proje kapsamında, okulumuz öğrencilerine ve bölgemizdeki ilgili sanayi kuruluşlarına hizmet vermek üzere, Bilgisayar Destekli Tasarım Üretim Atölyesi kurulacaktır. Atölye içeriğinde, tasarım ve imalata yönelik gerekli programların olacağı 20 adet Bilgisayar, 3-Boyutlu tarayıcı, 3-Boyutlu yazıcı ve 3-Eksenli CNC tezgahı yer alacaktır.

 
Bu içerik 09.08.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 921 kez okundu.