Mazeretli Ders Kaydı Hakkında.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 13. maddesine göre; Meslek Yüksekokulu öğrencileri, akademik takvimde belirtilen ve ilan edilen tarihlerde, her yarıyıl kayıtlarını yenilemek zorundadır. İlan edilen tarihlerde kayıtlarını yenileyemeyen öğrenciler, başvurmaları ve mazeretlerinin haklı ve geçerli olduğunun ilgili Yüksekokul Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmesi durumunda, Yüksekokul Yönetim Kurulu tarafından belirlenen ve devamsızlık sınırını aşmayan süre içinde, uzaktan eğitim programlarında ise eğitim-öğretimin başladığı tarihten itibaren bir aylık süre içinde kayıt yenileyebilirler. Bu süre içinde ders kaydını yaptırmayan öğrenciler, derslere devam etme hakkını kaybetmiş olur ve kaybedilen yarıyıl/yıl öğrenim süresinden sayılır.

Mazeretli ders kaydı yaptırmak durumunda kalan öğrencilerimizin, Yüksekokulumuzun internet sayfasındaki “Formlar ve Dilekçeler” bölümünden gerekli dilekçe örneğini doldurarak "etbmyo@trakya.edu.tr" elektronik posta adresine 19 Mart 2021 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.
Bu içerik 01.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 850 kez okundu.