MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ VE ALGURLAR OTOMOTİV İŞ BİRLİĞİNDE TEKNİK EĞİTİM

Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto bünyesinde teknik eğitmen olarak görev yapan Bülent Ilıpınar ve Edirne Algurlar Oto ile beraber Trakya Üniversitesi Edirne TBMYO Elektronik Teknolojisi, Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi ve Makine programları öğrencilerinin katılımıyla teknik eğitim gerçekleştirildi. Eğitim süresince genel taşıt elektroniği, hibrid ve elektrikli araçlar, taşıtlarda yazılım ve kontrol konuları üzerine bilgilendirmeler verildi. Ardından verilen teorik eğitim, Algurlar Oto Servis bölümünde uygulamalı bir şekilde aktarıldı. Katılan öğrenciler bir yandan taşıtlardaki yeni teknolojiler ile beraber servis kısmındaki uygulamaları birebir öğrenme fırsatı bulurken, bir yandan da mezuniyet sonrası otomotiv sektöründeki istihdam durumları hakkında bilgi edindiler. Eğitim esnasında Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Barış ÖZKAPI, Meslek Yüksekokulu müdür yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Didem TUNCAY ve Dr. Öğr. Üyesi Cem CANAN ile beraber Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Elif GÜL ve Öğr. Gör. N.Noyan ÖZYAKALI da yer aldı.

Bu içerik 30.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 191 kez okundu.