Okulumuz Basım ve Yayın Teknolojileri Programı Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, Yıl Sonu Sergisi İle Yeteneklerini Sergiliyor

Edirne, 11 Ocak 2024 – 17 Ocak 2024 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Fuaye alanında düzenlenecek olan "Basım ve Yayım Teknolojileri Programı 2. Sınıf Yıl Sonu Sergisi", öğrencilerin üç dönem boyunca edindikleri bilgi ve becerilerini gözler önüne seriyor.

Bu yılki sergi, Gazete, Dergi ve Illustrasyon alanlarındaki projeleri içeriyor. Basım ve Yayım Teknolojileri Programı 2. sınıf öğrencileri, Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım, Bilgisayar Destekli Sayfa Tasarımı, Grafik Desen Dersleri gibi derslerde gerçekleştirdikleri projelerin yanı sıra Gazete ve Dergi tasarımı ile Illustrasyon çizimi alanındaki başarılarını da sergiliyor.

Sergi, 11 Ocak 2024 tarihinde açılacak olup, 17 Ocak 2024 tarihine kadar ziyaret edilebilecek. Öğrenciler, yaptıkları tasarım projelerinin çıktılarını alarak, ziyaretçilere görsel bir şölen sunmayı amaçlamaktadır. Katılımcılar, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve teknik becerilerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Basım ve Yayım Teknolojileri Programı öğrencileri, sergileriyle yaratıcılıklarını ve teknik yeteneklerini geniş bir kitleyle paylaşmanın heyecanını yaşıyor. Tüm sanatseverler ve teknoloji meraklıları, bu etkinliği kaçırmamak için davetlidir.

Sergi Detayları:

Tarih: 11 Ocak 2024 - 17 Ocak 2024

Yer: Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Fuaye Alanı

Bu içerik 17.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 139 kez okundu.