Okulumuz Elektronik Teknolojisi Programı Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, Yıl Sonu Sergisi İle Yeteneklerini Sergiledi
 
10 Ocak 2024 tarihinde Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Fuaye alanında düzenlenen etkinlikte Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencileri dönem boyunca edindikleri bilgi ve becerilerini gözler önüne serdi.
 
Bu yılki sergi, Elektronik alanlarındaki projeleri içeriyor. Elektronik ve Otomasyon Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Mikrodenetleyiciler, Gömülü Sistemler, Sistem Analizi ve Tasarımı I ve Sistem Analizi ve Tasarımı II gibi derslerde gerçekleştirdikleri projelerin yanı sıra kodlama ve tasarım alanındaki başarılarını da sergiliyor.
 
Öğrenciler, yaptıkları tasarım projeleri ile günlük hayatta kullanılmakta olan sistemlerin ve hayatımızı kolaylaştıracak yeni sistemlerin prototiplerini oluşturmuşlardır. Ayrıca sağlık, orman yangını gibi konulara çözüm getirecek olan yazım aşamasında bulunulan TÜBİTAK projelerini de gözler önüne sermişlerdir. Katılımcılar, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve teknik becerilerini keşfetme fırsatı bulmuşlardır.
 
Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencileri, sergileriyle yaratıcılıklarını ve teknik yeteneklerini geniş bir kitleyle paylaşmanın heyecanını yaşamışlardır.
Ek Resimler
Bu içerik 22.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 185 kez okundu.