Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğrencileri Mezunlarla Buluşuyor

Trakya Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Mezun Buluşmaları kapsamında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Söyleşi Etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe, Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı’ndan bir kaç yıl önce mezun olan MED Yapım Sosyal Medya Yöneticisi Gökay Göktaş konuk oldu. Göktaş, öğrencilerle medya sektörü ile ilgili deneyimlerini paylaştı.

Gelecekteki meslektaşlarıyla okul sıralarında buluştuğu için heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade eden Göktaş, "Mezun olduğumdan bu yana sektördeyim. Masa başında olmak bana göre değil diye düşünüyordum, fakat şu anda MED Yapımda masa başındayım, Sosyal Medya Yöneticisi olarak görev yapıyorum. İşimi seviyorum. Medya sektöründe çalışmak isteyen arkadaşlarım, sektörde, Radyo ve Televizyon Programcılığı mezunu olduğunuz için tercih edileceksiniz. Ayrıca, size farklı kapılar açacak olan staj dönemini iyi değerlendirin" şeklinde konuştu. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Göktaş, bu buluşmanın kendisi için son derece anlamlı olduğunu söyledi. Etkinlik, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Bu içerik 16.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 272 kez okundu.