Staj Teslim Süreci ile İlgili Bilgilendirme

STAJ DOSYALARI TESLİM SÜRECİ
12-23 Haziran 2023 (Final Haftası)

STAJ DOSYASININ, İLGİLİ STAJ DANIŞMANINIZA İKİ ŞEKİLDE TESLİM EDİLMESİ ZORUNLUDUR. BU SÜREÇTE LÜTFEN DANIŞMANLARINIZLA İLETİŞİM HALİNDE OLUNUZ.

1-Staj dosyanızın, staj danışmanınız olan öğretim elemanına Teams üzerinden ya da Kurumsal e-posta aracılığıyla elektronik olarak gönderilmesi

2-Posta yoluyla ya da elden teslim; Posta ile yollanacak evraklar için, bir zarf içerisine konularak ve zarfa bir sonraki sayfadaki form yapıştırılarak okulumuzun yeni adresine posta yoluyla iletilmelidir. İçeriğinde staj dosyası ve staj evrakları olduğu belirtilmelidir. Posta-kargo paketi üzerinde aşağıdaki bilgiler bulunmalıdır;

ÖĞRENCİ NO:

ÖĞRENCİ AD-SOYAD:

OKUDUĞU PROGRAM:

STAJ DANIŞMANI ÖĞRETİM ELEMANI

UNVAN AD-SOYAD:

ÖĞRENCİ TELEFON:

ÖĞRENCİ KURUMSAL E-POSTA ADRESİ:

Staj Dosyasında bulunması gereken evraklar (Staj defteri örneğinde, bulunması gereken sayfalar belirtilmiştir)

FORM 1. SÖZLEŞME (Islak imzalı)

FORM 2. İŞE BAŞLAMA BİLDİRİ FORMU

FORM 3. DEVAM ÇİZELGESİ (İş yeri tarafından ıslak imzalı)

FORM 4. İŞYERİ UYGULAMASI ONAY FORMU

FORM 5. DEĞERLENDİRME FORMU (KAPALI ZARFTA). (Islak imzalı)

NOT: FORM 5.Öğrenci ya da iş yeri tarafından ilgili staj danışmanınıza kapalı zarfta teslim edilmelidir.

İlgili öğretim elemanı, değerlendirmesini yaptıktan sonra bu evrağın girişini evrak-kayıt sistemine yaptırmalıdır.

Final sınavları süresince eksik dosya ve/veya teslim edilmeyen staj dosyaları için son tarih aralığı bütünleme sınavlarınızın olduğu haftadır. Bütünleme haftası içerisinde staj danışmanınıza dosyanızı elektronik olarak ve yukarıdaki işlem sırasını takip ederek dosyanızı okula ulaştırmalısınız.

Bu içerik 01.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 2494 kez okundu.