TEKNİK GEZİ

21 Kasım 2019 tarihinde Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine programı ile Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş sağlığı ve Güvenliği programı öğrencileri ve öğrencilere eşlik eden Dr. Öğretim Üyesi Kenan Karaçavuş, Öğretim Görevlisi Sevgi Cingöz ve Öğretim Görevlisi Dr. Filiz Kuzu Arıcak, öğrencilerin ‘Atık yönetimi ve Enerji eldesi’ hakkındaki bilgilerini pekiştirmek ve yerinde görmek amacıyla düzenlenen Edirne Katı Atık Yönetim Birliği’nin Süloğlu’ndaki tesisine teknik gezi gerçekleştirdiler.
 Tesiste öğrencileri karşılayan Edirne Katı Atık Yönetim Birliği tesisleri sorumlusu Olcay Ayluayan, Atlas inşaat A.Ş Edirne Katı Atık Bertaraf tesis müdürü Murat Erulkan, Elektronik Mühendisi Erhan Altuntaş, İnşaat Mühendisi Enbiya İnce tesisin çalışma prensiplerini anlattı. Daha sonra iş güvenliği kurallarına dikkat edilerek öğrencilere tesisin tüm  bölümleri gezdirildi. Teknik gezide öğrencilere bizzat eşlik eden Edirne Belediye Başkan yardımcısı Makine Mühendisi Yaver Tetik bu konuya ilişkin değerlendirmeler yaptı ve misafirperverlik göstererek öğrencilere ikramda bulundu.
            Verimli bir teknik gezi olduğu inancıyla organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek katılımcılar tesisten ayrıldılar.

Ek Resimler
Bu içerik 22.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 999 kez okundu.