Üniversite-Sanayi İş birliği Ziyaretleri

Meslek Yüksekokulumuz, 3+1 Eğitim Modeli çerçevesinde farklı alanlardan işverenlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı, Termo Isı Sistemleri Ticaret ve Sanayi AŞ. ARGE Proje Yöneticileri Semih Korkmaz ve Furkan Hamzaoğlu, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Barış Özkapı, 3+1 Eğitim Modeli sorumlumuz Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Didem Tuncay, Üniversite Sanayi İş birliği Komisyonu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kenan Karaçavuş ile bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ziyarette firma yetkilileri ile okulumuz öğretim elemanları ortaklığında gerçekleştirilebilecek bilimsel projeler hakkında konuşuldu. Dış Paydaş olarak görüşleri alınan firma yetkilileri ile ayrıca 3+1 İş Yeri Eğitimi kapsamında öğrenci talepleri ile ilgili ön görüşmeler gerçekleştirildi.

Bu içerik 29.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 318 kez okundu.