YEREL MEDYADA KADIN GAZETECİ OLMAK

Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencileri, Güz Dönemi etkinliklerini tamamladı. Akademik yılın açılışından bu yana,  yoğun ders programı ve projelere rağmen, belli aralıklarla “Amfi Söyleşileri” başlıklı bir dizi etkinlik gerçekleştiren Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı, dönemin son etkinliğinde Edirne Gazetesi muhabirlerinden Yeşim Dramalı’yı ağırladı. “Yerel Medyada Çalışan Kadın Gazeteci Olmak” konulu Söyleşide, gazeteciliğin herkes için her dönem çok zor olduğunu söyleyen Dramalı, “Medya çok zor bir sektör, ama kadınlar için daha da zor. Ancak, emek harcadığınızda ve çok istediğinizde bu iş yapılıyor. Düzenli çalışma saatleriniz olmayabiliyor, koşullar zaman zaman zorlayabiliyor ama bu işi seviyorsanız vaz geçemiyorsunuz” diyerek mesleğinin kendisi için ne kadar değerli olduğunu ifade etti. Ayrıca, bugüne dek, bu alanda yaşadığı kimi zorluklarla nasıl başa çıktığından bahseden Yeşim Dramalı, öğrencilerin sorularına verdiği samimi yanıtlarla keyifli bir deneyim aktarımında bulundu. Etkinlik, hatıra fotoğrafı ile sonlandırıldı.
Bu içerik 27.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 263 kez okundu.