Yüksekokul Öğrencilerimize Tütün, Madde Bağımlığı ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi Tanıtımı Semineri Düzenlendi

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde tütün ve madde bağımlığı ile ilgili bilgilendirme ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi tanıtımı yapılan bir seminer gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerini konu hakkında bilinçlendirmek amacıyla yapılan bu etkinliğe, Aile ve Sosyal Hizmetler Edirne İl Müdürlüğü, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yeşilay Edirne Şubesi’nden değerli konuşmacılar katıldı. Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Barış ÖZKAPI’nın açılış konuşmasında,  “ Bu etkinliği, Trakya Üniversitesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ailesinin birer ferdi olan öğrencilerimizin, madde bağımlılığına karşı bir farkındalık oluşturması amacıyla düzenlediklerini belirterek, tüm konuşmacılara teşekkür etti.”  Öğretim Elemanları ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, çiçek taktimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Yeşilay tarafından düzenlenen sergiyle devam etti.
Bu içerik 13.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 330 kez okundu.