Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Meslek Tanıtımında

Yüksekokulumuz Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı Öğretim Görevlisi Nur YILMAZ ERCİN ve Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Fatih ÖK, 1. Murat Anadolu Lisesi’nin düzenlediği “Kariyer Günleri” Etkinliğine katıldı. Hafta boyunca farklı meslek gruplarından pek çok değerli ismi ağırlayan okulun 22 Kasım Çarşamba günkü konukları Yüksekokulumuz öğretim elemanları oldu. Medya sektörünün istihdam boyutunun ele alındığı Söyleşi’de, bu alanda çalışanların sahip olması gereken donanımın yanı sıra, Radyo ve Televizyon Programlarındaki alana yönelik öğretim içeriğine ilişkin detaylar konuşuldu. Öğrenciler kadar öğretmenlerin de medya sektörüne dair merak ettikleri soruları yanıtlayan öğretim elemanları, tercih etmek isteyen ilgili öğrencileri Yüksekokulumuza davet etti. Etkinlik, Lise Müdürü Yakup ÖZ tarafından Fatih ÖK ve Nur YILMAZ ERCİN’e teşekkür plaketi takdimi ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bu içerik 27.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 122 kez okundu.