Yüksekokulumuz Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğretim Görevlisi Nur YILMAZ ERCİN, Eğitim Fakültesi’nde Toplumsal Cinsiyet ve Medya başlıklı Söyleşiye konuk oldu

Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Panel/Söyleşi Grubu’nun, Öğr. Gör. Firdevs SELVİLİ danışmanlığında hazırladığı “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye’de Kadın: Toplumsal Cinsiyet ve Medya" konulu söyleşi 08.11.2023 tarihinde Eğitim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Nur YILMAZ ERCİN’in konuşmacı olduğu Söyleşi’de, Toplumsal Cinsiyet bağlamında medyada kadın ve erkek temsili, medya çalışanı olarak kadınlar, yaşanılan sorunlar ve tüm bunların toplum üzerindeki etkileri ele alındı. Öğrencilerin sorularıyla renklenen etkinlik, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sertaç ARABACIOĞLU’nun Teşekkür Belgesi takdimi ile son buldu.

Bu içerik 27.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 120 kez okundu.