Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavına Girmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine!!

Üniversitemizce, 2021-2022 eğitim öğretim yılında yeni kayıtlı tüm ön lisans ve lisans programlarında öğrenim gören öğrenciler için 08/10/2021 tarihinde saat 16:30’da A1-A2 düzeyinde Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) muafiyet sınavı yapılacaktır. Söz konusu sınav uzaktan öğretim yoluyla (çevrimiçi) online olarak yapılacaktır. Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) muafiyet sınavına katılmak istiyorsanız, lütfen http://muafiyet.trakya.edu.tr adlı web adresine giderek kullanıcı adı öğrenci numaranız ve şifreniz TC./YU kimlik numaranız olacak şekilde giriş yapınız. (TC./YU numarası olmayan öğrencilerin şifresi öğrenci numaraları olacaktır.) Burada gerekli bilgilerin ve koşulların yer aldığı bilgileri okuyunuz ve sonrasında “Başvuru Formunu” 27/09/2021 - 05/10/2021 tarihleri arasında doldurunuz.
Katılacağınız sınavda başarılar diler iyi bir akademik yıl geçirmenizi temenni ederiz.

Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Bu içerik 01.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 617 kez okundu.